Loading...
SWE renovatie
van mixed use naar exclusief herenhuis

PROJECT:
renovatie SWE

LOCATIE:
Den Haag

OPDRACHTGEVER:
Particulier

ONTWERP:
bruusk

PROGRAMMA:
Wonen

GROOTTE:
415 m2 renovatie
15 m2 uitbreiding

STATUS:
in ontwikkeling

BIJZONDERHEDEN:
Energielabel A

Een uitzonderlijke kans om als architectenbureau betrokken te zijn bij de renovatie van dit prachtige herenhuis uit 1895 in het centrum van Den Haag.

Op de begane grond is een praktijk gevestigd en het bovenhuis wordt gebruikt als woning. Na de renovatie zal het hele pand worden teruggebracht in de originele staat.

Met z’n vier verdiepingen komt dat neer op 415 m2 gebruiksoppervlakte. Daarnaast wordt aan de achterzijde het pand uitgebreid door middel van een uitbouw van de keuken.

De woning zal tevens worden verduurzaamd door middel van binnenwand-, begane grond-, en dakisolatie, dubbel glas in nieuwe ramen, een warmte pomp met een lage temperatuur verwarmingssysteem en zonnepanelen.

  • Gallery
  • Gallery
  • Gallery
  • Gallery
  • Gallery