Loading...
architect hogeschool

Voorontwerp Hanze afgerond

Architect Hogeschool Groningen

De Unie Architecten in samenwerking met Bruusk Ontwerp de Architect Hogeschool Groningen. Het voorontwerp is afgerond en deze wordt na de bouwvak gepresenteerd aan het college van bestuur.

De nieuwe huisvesting voor School CMI wordt ca. 8.500 m2 BVO groot. Het is gelegen op het Zernike terrein van de Hogeschool en Universiteit. En het programma omvat naast traditionele klaslokalen een groot deel open studielandschap. Daarnaast wordt er ca. 800 m2 kantoorruimte gerealiseerd.

Multifunctioneel casco

Het gebouw is bedacht als een multifunctioneel en duurzaam casco. Zo kan het gebouw volledig ingericht worden als kantoorruimte. Maar over tien jaar kan het bijvoorbeeld ook als hotel of studentencomplex ingezet worden.

Ervaring Zernikecampus

Dit is het tweede schoolgebouw op de campus waar we actief bij betrokken zijn. Zo hebben we eerder aan de Energy Academy Europe gewerkt. Een samenwerking tussen Broekbakema en De Uniearchitecten.

Door deze projecten hebben we veel ervaring en kennis over duurzamen scholenbouw kunnen opdoen. Geïnteresseerd in wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.