Loading...
architect voor verbouwing

Totaalverbouwing in Den Haag opgeleverd met prachtig resultaat!

Architect voor verbouwing nodig?

Afgelopen zijn hebben wij al meer dan zes succesvolle renovaties mogen begeleiden. Zoek je dus een Architect voor Verbouwing? Neem dan contact met ons op om de wensen en ideeën verder te bespreken.

Parterrewoning

Na een krappe drie maanden stevig doorwerken is de totaalverbouwing van een oude parterrewoning in Den Haag opgeleverd. Het resultaat? Een super strakke en moderne woning in een oude klassieke jas.

De woning is volledig gestript tot op het bot. En de oude doorgang naar het achterhuis heeft plaats gemaakt voor een nieuwe tussenbouw met een grote glaspui. De oude kozijnen zijn bewaard gebleven en waar dat kon zijn de glasvlakken in ramen en deuren groter gemaakt.

De begane grond vloer is in z’n geheel vernieuwd en voorzien van vloerverwarming. Voor de afwerking is een gevlinderde betonvloer gekozen. De keuken is maatwerk en heeft een solid surface werkblad met OSB nis.

De plafonds zijn helemaal vervangen en opnieuw voorzien van lijsten en ornamenten. Deze refereren naar wat ooit de oude indeling was van voorkamer – eetkamer – tuinkamer.

De totaalverbouwing heeft de structuur van de woning veranderd. Hierdoor is vanaf de voorkamer de hele diepte van de woning (23 meter!) te overzien. Door deze nieuwe indeling en het extra daglicht doet de woning doet erg licht en ruim aan.

Kijk bij de projecten om het resultaat van de verbouwing te zien.