Loading...
architectenbureau Den Haag

Ons architectenbureau uitgelegd

ARCHITECTENBUREAU

Bruusk Architecten is opgericht in 2017 en sindsdien werken we jaarlijks aan meer dan veertig projecten. Onze projecten variëren van middelgrote projecten voor particuliere opdrachtgevers. Tot grote en complexe vastgoed projecten voor commerciële partijen.

In de loop van de jaren hebben wij onze portfolio en manier van werken kunnen doorontwikkelen naar een hoge standaard. We hebben een getalenteerd team van architecten en adviseurs. Met daarnaast een groot netwerk van professionele bouwers. Allemaal dragen ze bij aan de kwaliteit van onze projecten.

Wij zoeken de grenzen op in het ruimtelijk ontwerp en stimuleren onze opdrachtgevers de lat hoog te leggen.. Wij creëren duurzame architectuur en streven naar een gezonde omgeving voor de eindgebruikers. Heldere architectuur door middel van een goede samenwerking.

DE TWEE TEAMS BINNEN ONZE ORGANISATIE

Sinds het begin van het architectenbureau is het een vanzelfsprekende strategie geweest om te sturen op de uitvoering. Dit heeft geresulteerd in de twee teams binnen de structuur van het bureau. Deze teams zijn gerelateerd aan de belangrijkste fasen van het project: Ontwerpen en Bouwen.

De teams delen kennis en werken samen in kritieke fasen van het ontwerpproces. De lessen die we leren tijdens de bouw worden teruggekoppeld naar het ontwerpteam, en visa versa. We reflecteren op ons eigen werk, verbeteren de processen en onze output. Met deze strategie bewaken we voortdurend de kwaliteit binnen de projecten.

Onze open studio creëert een creatieve omgeving waarin het delen van kennis en ideeën voorop staat.

Ons ontwerpteam kan bijvoorbeeld tijdens de uitvoeringsfase het bouwteam bijstaan om te reageren op wijzigingen in de scope van het project of om ontwerp-vragen van de aannemers te beantwoorden.

Het bouwteam helpt daarnaast het ontwerpteam met bouwkundige kennis, bouwvoorschriften en bouwtechnieke. Zo kunnen wij de documentatie van een volgend project voortdurend verbeteren.

Met ons team zijn we in staat om een volledig pakket aan diensten aan te bieden. Indien nodig neemt ons bureau het volledige projectmanagement op zich. Het ontwerpproces vloeit soepel over in de bouwfase en alle projectkennis wordt op een efficiënte en effectieve manier overgedragen.

Kwantiteit x Kwaliteit x Complexiteit

 

VISIE OP ARCHITECTUUR

Onze architectuur vormt een antwoord op een soms complexe huisvestingsambitie van onze opdrachtgevers. We onderzoeken verschillende mogelijkheden en varianten. Zo komen we tot de beste functionele en efficiënte oplossing, binnen de financiële kaders.

Samen creëren we gebouwen die een eigentijds antwoord zijn op de bestaande gebouwde omgeving. gebouwen die duurzaam zijn voor de context waarin het wordt geplaatst en die een weerspiegeling zijn van de gebruikers.

In ons werk worden we gedreven door de mogelijkheden het beste uit de locatie te halen. Wij streven ernaar ons ontwerp aan te passen aan de persoonlijkheid en de eisen van onze opdrachtgevers. Elk project past uiteindelijk als een maatpak en voegt zich op een natuurlijk wijze naar de omgeving.

Onze betrokkenheid speelt zich af op alle schaalniveaus. Van de stedelijke context met de inpassing van een nieuw bouwvolume. Tot de detaillering van het meubelwerk en de scharnieren op de deur. Wij bieden een totaal antwoord op de visie en de ambitie van onze opdrachtgevers.

THEMA’S IN ONS WERK

De essentie van ons werk komt tot uiting in deze thema’s:

Co-creatie: Binnen ons architectenbureau. Met aannemers, adviseurs, gemeente & welstand en vooral: de opdrachtgever.

Excellent: De constante drive om te innoveren en te verbeteren in onze processen, projectdocumentatie en bouwbegeleiding.

Welzijn: Het streven naar een tijdloze architectuur, maar vooral een gezonde en aangename leefomgeving voor onze opdrachtgever en de eindgebruikers.

WIJ ONTZORGEN

Ook benieuwd geworden ons architectenbureau voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen doen! Of vraag direct een offerte aan.