Loading...
 • Ontvang vrijblijvend een offerte
  (ver-)Bouw plannen? En wilt u vrijblijvend een offerte van ons ontvangen? Of wilt u een afspraak voor een kennismaking en oriënterend gesprek? Wanneer u het formulier invult nemen wij binnen 24 uur contact met u op.
offerte aanvraag

Wij helpen uw ideeën en wensen te realiseren. En dat doen we vanuit de intrinsieke motivatie om mooie en bruikbare architectuur te maken.

Bruusk staat voor kennis en vaardigheid met een no nonsense ontwerp mentaliteit. Esthetiek, functionaliteit en maakbaarheid gaan bij ons hand in hand.

covid-19 – Voor de gezondheid van onze opdrachtgevers en medewerkens, volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat wij onze projecten van afstand organiseren. Alleen wanneer strikt noodzakelijk komen wij op locatie komen, waarbij we de veiligheidsvoorschriften in acht nemen.

U bent nog steeds van harte welkom bij ons op kantoor voor een kennismaking en oriënterend gesprek voor uw project. Onze voorzieningen zijn zodanig ingericht dat we voldoende afstand kunnen houden. Belt u gerust voor het maken van een afspraak.

Mocht u de voorkeur geven aan beeldbellen of digitaal vergaderen, dan is dat ook mogelijk.

Vult u het formulier in, dan nemen wij binnen een dag contact met u op.  renovatieinterieurnieuwbouw
  wonenwerkenanders
  0-150 m2151-300 m2>300 m2


  Wassenaarseweg 20
  2596 CH Den Haag

  070 208 90 90
  info@bruuskarchitecten.nl